Sådan fornyer du dine lån

Forny via appen Biblioteket eller favrskovbib.dk.

Hvis du gerne vil beholde et lån i længere tid, kan du forsøge at forny det. Man kan forny, hvis der ikke er andre i kø til materialet, og hvis det ikke er et fjernlån. 10-dages lån/kviklån kan ikke fornys. Bemærk: Du kan først forny et lån 14 dage før afleveringsfristen.

Forny via appen Biblioteket:

Hent appen der, hvor du normalt henter apps, og log ind.

Under ’Min side’ og ’Lån’ kan du klikke ’Forny flere’ og se, hvilke af dine lån, der kan fornys. Hvis du kan markere i firkanten ud for lånet, kan det fornys.

Forny via hjemmesiden:

Log ind og vælg 'Min konto'. Klik på 'Lån' i venstre side og se, hvilke af dine lån, der kan fornys. Hvis du kan markere i firkanten ud for lånet, kan det fornys. Klik 'Forny valgte'.

De materialer, som du har fornyet, vil nu ligge i bunden af din oversigt over lån, da oversigten er sorteret efter afleveringsdato.

Der gælder særlige regler ved fjernlån (materialer lånt via biblioteker uden for kommunen). Her kan du kun forny med forbehold for at det långivende bibliotek godkender fornyelsen. Husk at tjekke, om fornyelsen er gået igennem.

Sådan fornyer du dine lån